Advies bij uw keuze

Hoe vaak komt u het tegen? Een telefoonnummer, wachtrij en uiteindelijk iemand die u te woord staat. Maar geen antwoord op uw vraag, geen oplossing voor uw probleem. Of een ticketsysteem waarop geen antwoord komt of pas een paar dagen later. Wij staan u direct te woord, geven u advies over een voordelige website en business hosting of geven u aan hoe wij u gaan helpen.

De juiste persoon voor uw vraag of probleem

Bij ons praat u met degene die de werkzaamheden voor u doet dus niet met een supportmedewerker die alles moet navragen en u van alles en nog wat beloofd.

Langskomen kan natuurlijk ook

Geen kantoorpand op de zoveelste etage, een receptie waar u zich moet melden en noem maar op. Gewoon even langs de Overschieseweg 76 in Rotterdam. Parkeren voor de deur is nagenoeg altijd mogelijk. De koffie staat klaar voor u. Niets is zo prettig als een bedrijf dat hart heeft voor zijn klanten en waar u belangrijk bent.

Nog veel meer dan alleen.....

Liberhosting is onderdeel van Libervoice, een handelsnaam van Atron. Atron heeft al jaren een naam in telecommunicatie in de breedste zin van het woord. Vast, mobiel, portofoons, inbouw etc. Ook het bekabelen van uw pand, plaatsen van computers en inrichten van uw netwerk behoort tot de kerntaken. En is uw mobiele telefoon kapot, wij repareren deze ook. Kijk op refurbicom.nl voor ons assortiment gebruikte en ook nieuwe producten met garantie.

Over service & contact

Home

Veelgestelde vragen

Contact

Alles onder
één dak